Boom Brothers

Boom Brothers är ännu ett succéspel utvecklat av Net Entertainment. Tillsammans med bröderna Boom ska man ge sig ut i jakt efter fina dyrbarheter som diamanter. Precis som de flesta andra spel utvecklade av Net Entertainment, så inleds Boom Brothers med en introduktionsfilm som är snyggt gjort. Grafiken är ganska tung jämfört med många andra spelautomater och det kan ibland medföra lite längre laddningstider, men det gör det också roligare att spela spelet när grafiken är så bra.

Boom Brothers har upp till 20 insatslinjer som man kan spela med olika insatsnivåer. Spelet består av 5 hjul och 3 rader samt innehåller flera funktioner som är populära, t ex railtrack, wildsymboler, free spins och bonusspel.

Paytable:

Vi tycker det är extremt viktigt att man studerar payout-tabellen innan man börjar spela för att veta hur man vinner pengar. Även om det sköts automatiskt när man väl spelar så ökar det spelkänslan och spänningen när man vet hur de vinnande linjerna ser ut.

Railtrack-funktion
Boom Brothers har något som kallas Railtrack. 3 järnvägssymboler på en aktiv insatsrad på hjul 1-3 starta railtrack-funktionen. Järnvägssymbolerna ska skapa en järnväg så att dvärgarna kan gå över spåret till bonusspelet. Eftersom hjulen 1-3 redan har järnvägssymboler när railtrack-funktionen aktiveras så spinns endast de två sista hjulen på nytt. Om man lyckas göra järnvägen färdig så vinner man 4 gånger insatsen och tar sig till bonusspelet. Om en del av järnvägen saknas så avslutas spelet om man vinner 3 gånger insatsen, medan man vinner 2 gånger insatsen om 2 delar av järnvägen skulle saknas.

Wildsymboler
Wildsymbolerna ersätter alla symboler utom Free spin och bonussymboler.

Free spins
3 eller fler Free Spin-symboler aktiverar Free Spins. Symbolerna snurrar sedan och visar ett slumptal mellan 8 och 50. Summan av de siffror som symbolerna visar är antalet vunna free spins.

Bonusspel:
Boom Brothers innehåller även ett bonusspel där de tre dvärgarna tävlar om att vara först över en järnväg för att spränga dynamit vid en stenyta. Under järnvägen visas 3 olika vagnar som man ska välja mellan. Vagnarna innehåller antingen diamanter, rubiner, guld eller en multiplikator.

Mer information om olika spelautomater på nätet hittar du här.