Hall of Gods

hall of godsVälkommen till Valhall. Här bor de nordiska gudarna och det som inte många vet är att de är otroligt generösa. I denna slot stöter du på Oden och alla de andra gudarna. Sloten kommer med en hel del olika funktioner som ni kommer att kunna läsa om här.
Netent har återigen lyckats med att ta fram en jackpotslot som ger en spännande känsla i hela kroppen när man spelar. Sloten har en jackpot som är en av de största som du kan vinna på onlineslots. för att få en chans på jackpoten ska du samla tre sköldar. När du sedan är i jackpotomgången ska du slå sönder sköldar tills du hittar tre stycken av samma sort.

En annan funktion är freespins. Dessa kan du komma åt genom att samla tre stycken korpar i samma snurr. Om du lyckas med det får du tio freespins som belöning. I freespinomgången får du tre gånger vinsterna som du lyckas samla ihop. Med andra ord kan du med lite tur skrapa ihop en hel del pengar under denna omgången.

Under de vanliga snurren ska du hålla utkik efter wildsymbolen. Wild i denna slot har en speciell funktion. När den ingår i en vinnande linje expanderar den över hela hjulet och ger dig ännu fler möjligheter att vinna stora pengar.
De stora pengarna finns givetvis när du får gudarna i en vinstlinje. Vissa av gudarna räcker det att bara få två av i rad, men de flesta symboler i spelet måste du ha tre stycken av i rad för att få utdelning.

Du kan givetvis spela sloten även på din mobil. Det kan dock bli en något sämre upplevelse än på en vanlig dator, då det finns en hel del animationer och grafik som kommer att fungera sämre på en mobil och få lägre upplösning än i en vanlig dator.
Hall of gods är en av de mest populära slotsen någonsin och det har givetvis med den stora jackpoten att göra. Ifall du känner att du har turen på din sida och vill satsa på mega-jackpoten borde du spela denna slot. Mycket spänning utlovas. Vill du lära dig mer om Hall of Gods? Då rekommenderar vi att du läser recensionen av Hall of Gods hos Natcasino.co.