Mega Fortune

Mega Fortune är en oerhört populär spelautomat med ett lyxigt tema. Det är också den kanske allra populäraste progressiva jackpotten då den har skapat flera multimiljonärer de senaste åren.

Mega Fortune har 3 rader, 5 hjul och 25 insatslinjer. Man kan välja mellan att spela 1 till 25 insatslinjer i 1 till 4 olika insatsnivåer. Spelet innehåller dessutom Wild- och Scatter-symboler. En Wild-symbol ersätter alla symboler utom Scatter och bonussymboler, medan Scatter-vinster ger total insats X multiplikator.

Som vanligt är det viktigt att ha koll på payout-tabellen när man spelar slots på nätet.

3 eller fler bonussymboler som är i följd från vänster till höger på en aktiv insatslinje startar ett bonusspel. 3 eller fler scatters i följd aktiverar Free spins.

Vi nämnde tidigare att Mega Fortune är en utav de allra populäraste progressiva jackpottarna. För att ha chans att vinna jackpotten måste man först aktivera ett bonusspel genom 3 bonussymboler. Sedan är det dags att snurra på jackpotthjulet och be till högre makter om att man vinner Mega Jackpotten. När du spelar Mega Fortune kan du se jackpotvärden som är fördröjda med ungefär 30 sekunder, vilket ökar spänningen när man hela tiden kan se hur stor jackpotten är. Det finns en ytterst liten sannolikhet att någon annan spelare hinner vinna jackpotten under fördröjningen, om så skulle ske så är jackpotten mindre.

 

Mega Fortune är skapat av NetEnt och finns tillgängligt hos nätcasinon som erbjuder deras utbud. Vi rekommenderar vinnarum och leo vegas bonus.