Pinocchio

En nostalgitripp med den välkända figuren Pinocchio är vad Betsoft bjuder på i denna videoslot. Spelet har mycket fin grafik, bra ljud och fantastiska animationer som gör spelet till en fröjd för både öga och öra! Sagan om Pinocchio är väl knappast okänd för någon, och spelet bygger på berättelsen. Gepetto är en dockmakande man som alltid önskat sig en son, varför han bestämmer sig för att tillverka en liten pojke i trä som sedan blir till en levande pojke. Denna lilla pojke har som bekant en näsa som växer sig längre och längre för varje lögn som han yttrar. Pinocchio får hjälp att bli en pojke som är ärlig, och hans näsa slutar att växa. Tycker du om denna berättelse kommer du inte att bli besviken på spelet, då hela sagan är involverad i spelet.

Detta är ett ytterst välgjort spel i samma anda som Pixar- filmer, så uppskattar du deras animationer kommer du att trivas med hur Betsoft valt att animera i detta fina spel. Musiken är lika gullig som berättelsen och man vaggas in i en trygg och trevlig barnvärld genom att spela Pinocchio. Man har valt att ha olika musik beroende på vad som händer i spelet, vilket gör att man inte tröttnar. Spelet följer i Betsofts vanliga anda, vilket innebär att du som brukar trivas med deras spel kommer att uppskatta Pinocchio. Om sagornas värld attraherar dig, vill säga.

Grundläggande information om hur du spelar Pinocchio

Spelet erbjuder 5 hjul, 3 rader och 15 insatslinjer. Du behöver inte spela på alla insatslinjerna, utan du kan välja mellan att spela på 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 eller 15. Kombinationen av symboler behöver löpa från vänster för vinst. Insatserna ligger mellan €0.02 och €75, vilket innebär att spelare med olika tankar gällande hur mycket man vill spela för alla bör kunna finna ett tillfredsställande insats- läge. Myntvärdet du kan justera ligger mellan €0.02 och €1.

Du kan vinna upp till €37 500. För att kunna nå denna maximala vinst krävs att du har spelat på högsta myntvärde och insatsnivå. Har du gjort detta hamnar maximal vinst på €2500 per insatslinje, vilka ju är 15, alltså en total vinst på 15×2500.

Pinocchio ingår I Betsoft ToGo, så du kan spela Pinocchio både på surplatta och smartphone.

Specialfunktioner och bonusar

Pinocchio erbjuder tre världar. Den vanliga världen kommer i form av Gepettos verkstad, och de två bonusvärldarna är Pinocchios klassrum och dockteaterscenen. För att hamna i klassrummet krävs att du samlar tio symboler i form av böcker, medan dockteaterscenen kräver tio vagn- symboler

Läget spelet startar i är ”träpojke”- läget, men i detta läge kan ”riktig pojke”- läget aktiveras genom att spelaren samlar fem ”riktig pojke”- symboler. När detta sker förvandlas alla ”riktig pojke”- symboler och dessa fungerar då som vildsymboler. Dessa kan ändras till alla andra symboler förutom scattersymbolerna i spelet som består av Gepetto, böcker och vagnar.

Pinocchio har en fe som dyker upp ibland, då detta sker förvandlas ett av de fem hjulen, vilket resulterar i re- spin. I detta läge erbjuds du alltså en omsnurr som kan resultera i vinnande kombinationer.